• Over Ons

  • In-Motion Software is een onafhankelijke systeem-ontwikkelaar met roots tot het jaar 1990. Sinds de start is er veel gewijzigd in de IT-sector, maar we hebben ons altijd geconcentreerd op onze ERP-software en het maatwerk. In de loop der jaren zijn de activiteiten uitgebreid met barcodering, e-business toepassingen en mobiele applicaties.

MISSIE

Gebruikmakend van IT oplossingen die wij creëren, implementeren, ondersteunen en continu verbeteren, streven wij ernaar om KMO's te begeleiden naar flexibele, innovatieve en stabiele IT-landschappen die de organisatie zal ondersteunen in z'n groei en competitieve voordelen tot stand zal brengen.

VISIE

Wij willen een wereld verwezenlijken waarin elke KMO op een gemakkelijke, flexibele en duurzame manier kan innoveren met behulp van onze diensten en producten.

WAARDEN

Innovatie Die Loont

Wij houden van innovatie. Maar innovatie moet opbrengen. Daarom stellen wij alleen nieuwe technologieën voor waarbij wij zeker zijn van hun meerwaarde aan uw organisatie.

Behendigheid

De benodigdheden van uw organisatie vandaag zijn niet dezelfde als die van morgen. Daarom maken wij onze software en diensten zo modulair en aanpasbaar mogelijk zodat u elke verandering aankan.

Continue Verbeteringen

De wereld staat nooit stil. Wij zijn dagelijks bezig met onze bestaande producten te verbeteren om zo een optimale kwaliteit te kunnen aanbieden.

Vertrouwde Adviseur

Onze software is een belangrijk deel van uw bedrijf. Dat nemen we heel serieus op. Daarom gaan we altijd voor een langetermijnsrelatie en proberen we bij elk project uw vertrouwen opnieuw te verdienen.

Focus Op Uitmuntendheid

Goed is niet goed genoeg. Wij brengen onze diensten en producten met een hoge standaard en voor een correcte prijs zodat u telkens opnieuw overtuigd bent van uw keuze.

Volledige Software Development Lifecycle

Wij ondersteunen de volledige SDLC. We gaan van idee tot implementatie tot ondersteuning en continue verbetering.

Vind ons terug op sociale media!