Vader en zoon slaan de handen in elkaar!

10 okt 2019  Filip Hoedt

Als bedrijf zijn wij trots om aan te kondigen dat Pieter-Jan Hoedt ons bedrijf zal vervoegen als ‘Managing Partner’. Pieter-Jan begon zijn eerste vakantiejob in ons bedrijf aan de leeftijd van 15 jaar en heeft sindsdien altijd verdere stappen gezet binnen de Informatica-wereld.

Filip Hoedt

Managing Partner

Elk bedrijf heeft nood aan een generatiemix. De kennis, ervaring en behoudsgezindheid van de oudere generatie dient gecombineerd te worden met de creativiteit, gewoontes en het alles-kan gevoel van de jongere generatie. Uit deze confrontatie worden nieuwe, innovatieve en haalbare ideeën geboren.

Pieter-Jan startte de bachelor Toegepaste Informatica waar hij met onderscheiding afstudeerde. Tijdens zijn studies heeft hij deelgenomen aan een internationaal entrepreneurship programma in Portugal dat hij won uit meer dan 300 deelnemers met zijn team ‘Ripple Farms’. Daarna volgde hij stages bij Barco en Realdolmen.

Bij Barco heeft hij binnen het NPI-departement de rapporteertijd met 84,2% doen dalen via data automation. Bij Realdolmen schreef hij een Machine Learning Algoritme dat belangrijke leads kon definiëren aan de hand van big data.

Hij startte meteen daarna zijn carrière in Deloitte Belgium als Business Analist bij het Technology Strategy & Architecture team, werkte voor multinationals en behaalde verschillende toonaangevende certificaten.

Mieke Devos

Managing Partner

We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van de twee generaties een geweldige opportuniteit biedt voor In-Motion Software als bedrijf én softwarepakket.

Als student-ondernemer sprak hij voor groepen zoals VOKA, Unizo en SAI (Studiecentrum voor Automatische Informatieverwerking) over jong ondernemerschap en de toekomst van technologie.

Pieter-Jan aan het woord:

"Ik heb de voorbije paar jaar het geluk gehad om veel verschillende ondernemingen, omgevingen en technologieën te ervaren. Al die ervaringen hebben voor mij bevestigd dat ik van de KMO-sector hou. De noodzaak aan flexibiliteit en verandering en de snelheid waarmee deze bedrijven handelen is iets dat mij enorm aantrekt. In-Motion Software is een bedrijf dat dit ook al jaren ondersteunt. Daarom is er niets geweldiger voor mij dan oppikken waar het jaren geleden is begonnen."

Pieter-Jan Hoedt ~ Managing Partner at In-Motion Software

Filip, Mieke en Pieter-Jan zullen nu samen de onderneming besturen. Nieuwe technologieën zoals Machine Learning, Integration Services, Web Applicaties en Cloud zullen gecombineerd worden met de bestaande software die zich al meer dan 20 jaar bewijst bij honderden klanten in en rond België.Algemeen   Nieuws  

Leave a comment:


Log in to make a comment.