• BARCODERING & RF

Card image cap

Hardware & Software

Wij zijn verdeler van verschillende barcodescanners, tablets, mobiele computers en dataloggers. Daarnaast leveren wij ook de software om de communicatie tussen deze toestellen en het ERP-pakket te verzorgen. Bij het automatiseren of optimaliseren van bedrijfsprocessen, wordt heel vaak beroep gedaan op barcodes of zelfs RF. Wij zorgen dat u meteen aan de slag kan met onderstaande oplossingen.


Mobiele Barcodescanners

Het gebruik van barcodescanners is zeer populair voor de registratie van info, zoals inventarissen, kassa's en registraties van tijden en verbruiken.

Wij gebruiken hoofdzakelijk 'Datalogic' als barcodescanner.


Mobiele Computers

Mobiele computers zijn ideaal voor magazijnomgevingen. Denk maar aan deze voorbeelden:

  • Picking van goederen uit het magazijn, vooral in combinatie met lotnummers
  • Locatiebeheer: bijhouden van waar elke pallet staat in het magazijn
  • Receptie van goederen
  • Inventaris
  • Registratie van leeggoed
  • Traceability van pakketten

Wij gebruiken hoofdzakelijk 'Datalogic' als mobiele computers.


Label Printers

Vanuit In-Motion worden barcodes gedrukt op documenten zoals het pickingdocument en productieorder. Eens de barcode gelezen is, kan alles gecontroleerd worden. Zo kan een magazijnier bijvoorbeeld geen producten meer klaarzetten voor een verzending als die niet besteld werden.

Ook etiketten met barcodes kunnen gedrukt worden vanuit In-Motion. Veelgebruikte toepassingen zoals productetiketten, etiketten bij het verzenden van goederen en palletetiketten met SSCC labels zijn geen enkel probleem.

Wij gebruiken hoofdzakelijk 'Zebra' als labelprinter.


Dataloggers

Bij dataloggers worden de gegevens opgeslagen op de logger en daarna van tijd tot tijd gekopieerd naar de computer voor verwerking. Zeer handig in sectoren waarin werknemers vaak buiten de muren van het bedrijf moeten registreren.


Tablets

Klantenbezoek? Neem een tablet mee! U heeft meteen alle relevante cijfers bij de hand en u kan zelfs beslissingen inbrengen op het moment zelf. Op die manier is alles in korte tijd geregeld en heeft u geen zorgen meer wanneer u er vertrekt.