• E-Business

Card image cap

E-business is een term die slaat op een enorm groot aantal onderwerpen. Het is zoveel meer dan enkel een webshop. Eigenlijk bedoelen we hiermee: alle applicaties die activiteiten van het bedrijf naar het internet brengt en aangezien het internet een medium is dat altijd blijft werken, staan al die applicaties onbeperkt ten dienste.


E-Commerce

Wij beschikken over een volledig uitgebouwde e-commerce toepassing die bruikbaar is in B2B en B2C omgevingen. De webshop e-Motions® laat de klant toe om offertes te maken, bestellingen te plaatsen, facturen te raadplegen en contracten in te kijken.

Op vraag van de klant wordt e-Motions® geïntegreerd met online betalingen waarvan de back-office ons ERP-pakket In-Motion® is.

Deze toepassing wordt vaak ontwikkeld met Korazon, onze ervaren partner voor alles wat te maken heeft met webdevelopment en hosting.


CRM

Specifiek voor vertegenwoordigers ontwikkelden we een module voor het het inbrengen van bezoekverslagen en het raadplegen van data van een klant (offerten, bestellingen, facturen en historiek van de laatste 3 jaar).


Tijdregistratie en Verbruiken

Voor werknemers die buiten het bedrijf werken werd een module ontwikkeld voor het registreren van de prestaties bij klanten en het verbruik. Zélfs als het verbruikte product niet gedefiniëerd is.


Specifieke Toepassingen

De rol van het internet als deel van het bedrijf neemt elke dag toe. Meer en meer is er vraag naar de ontwikkeling van specifieke projecten voor het opvolgen of ontwikkelen van bepaalde calculaties.